Facts

Het Youth Academy-jaar start op 1 september en duurt tot 1 juli van het volgende jaar. Je werkt vijf dagen per week op kantooruren en bent volwaardig deel van het team van Youth for Christ.

 

Trainee op kantoor

Op het hoofdkantoor leer je al je skills benutten in een professionele omgeving en doe je relevante werkervaring op.  Je krijgt een persoonlijke coach die je begeleidt in je werk, maar je ook helpt groeien op andere gebieden. Je doet werk wat bij je past en krijgt door het jaar heen aan aantal relevante en verdiepende trainingen.

 

Youth for Christ betaalt

Youth for Christ verzorgt kost en inwoning. Overige kosten (denk aan zorgverzekering en reiskosten) zijn voor eigen rekening.

 

Wonen

Altijd al in een villa willen wonen? Als trainee woon je met zes andere trainees en twee vaste bewoners in het prachtige monumentale pand van Youth for Christ in Driebergen. Je hebt hier je eigen kamer die je mag inrichten zoals je wilt. De woonkamer en keuken deel je samen. Centrum, station en bos zijn gemakkelijk bereikbaar. Met de fiets kom je overal. Om de week organiseer je samen een woongroepavond waarin je met elkaar geestelijke de diepte in gaat.